Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve cazibe şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bunun önlemini bile montaj esnasında yangın firması, kullanım sırasında ise binadan mesuliyetli zevat almalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi yer çabucak kapının muhtemel olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Evlerde, meslekyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve kolayca halde yangın alanlarını terk etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Başkaca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına bakarak çok elan bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden fiyatı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip Yangın kapısı istanbul fi yatı belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Hevesli bir mimar yahut yangın eminği mahirından hamil alarak, ihtiyaçlarınıza ve yöresel düzenlemelere müsait bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin yönı dizi, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabil diğer yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında hiçbir yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Yangın merdivenlerinin girizgâhleri ve yolları, yakışır anlayışaretlerle kabartılı hale getirilmelidir. Yangın boşaltma yollarını gösteren aksiyonaretler, insanlara ivedi durumlarda güzel yolu bulmalarında yardımcı olur.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni niyet bağırsakin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

çatı ciğeri yangın merdivenleri, insanların hızlı ve emin bir şekilde boşaltma edilmelerini sağlamlar ve ivedi durumlarda yangın güvenliğini zaitrır.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page